måndag 20 april 2009

Te, te är underbart och ja jag kommer att rösta i EU valet


Livet känns lättare och nästa kroppen oxå bara av att det är ljusare ute. Bara det att kunna och vilja gå ut och gå efter att jag kommit hem efter 18 tiden. Sätta knatten i vagnen och ut bär det. Tror att det kan vara vändningen mot att få kroppen i gungning.
Min MP3 spelare har ju dessutom kommit äntligen......... men ..... den ligger i hyllan. Jag har inte programmerat den ännu. 
Kanske blir det i kväll!?

Men just idag är livet än dock lite skönare, nästan lite konstigt med tanke på att jag trots allt njutit så av att få vara hemma med sjukt barn i en vecka, även om jag inte njutit av att knatten varit sjuk, det har varit jobbigt. Idag var nämligen första dagen tillbaka på jobbet sedan dymmelonsdag och jag är ändå i njutningsform. och det mkt tack vare

Yerba Kulturbokhandel och Café, med alla sina fina teer. Jag fick provsmaka, lukta och sedan köpa ett som kanske skulle passa mina behov. Det jag kom att tänka på var att jag ville kunna varva ner och känna mig harmonisk på kvällen efter lång dag på fältet men nu här på kvällen med teglaset bredvid mig kommer jag på allsköns behov jag behöver teer till.
Minst en gång i veckan blir det nu Yerba, allt för en harmonisk livstil mitt allt detta pendlande och kanske påverkar det lusten till att röra på sig ytterligare.

Det talas om EUval och att vi är så ointresserade vi möjliga väljare men är det så konstigt då, hur delaktiga är vi? En enorm byråkratisk och politisk apparat som ligger långt bort. Vi som inte känner våra egna regionpolitiker (fast jag känner 3 iallafall när jag tänker efter).
Ja jag kommer rösta, även om jag inte greppar hur det fungerar helt och även om jag röstade nej en gång i tiden. Det är min skyldighet och min rättighet. 

LEVE TEERNA, DEMOKRATIN och RÄTTEN TILL ATT RÖSTA!!!!

Inga kommentarer: